• British flag
  • Drapeau Français

Voerendaal kledinginzameling kampioen

Op donderdag 2 februari stelde Marissa de Vries, accountmanager KICI, aan wethouder Anny Winthagen-Bock een cheque van tweeduizend Euro ter beschikking. Reden hiervan is dat in de gemeente Voerendaal per inwoner
gemiddeld het hoogste gewicht kleding in Nederland is ingezameld. Wethouder Anny Winthagen-Bock schenkt als vertegenwoordiger van de gemeente Voerendaal van deze cheque duizend euro aan de Stichting Vrienden van Chiromo en de Stichting Bondeko. Namens Bondeko was Jo Baltus bij de uitreiking aanwezig. Middels deze cheque wil KICI graag alle inwoners danken voor hun duurzame en charitatieve bijdrage.
 
KICI
KICI kledinginzameling, is de grootste, onafhankelijke, charitatieve textielinzamelaar van Nederland. Zij zamelt het textiel in middels textielcontainers en huis-aan-huis inzamelrondes. Met de opbrengst steunt zij goede doelen en stimuleert ze re-integratie. KICI is marktleider op het gebied van innovatie en duurzaamheid in de branche.
 
Voerendaal KICI kampioen
In Voerendaal heeft KICI ook een huis-aan-huis inzameling gehouden. Per inwoner is gemiddeld het hoogste gewicht ingezameld van alle gemeenten in Nederland, waar KICI een inzamelronde heeft gehouden. Om deze reden is de gemeente Voerendaal tot KICI kampioen uitgeroepen. Naast de eer stelt KICI een cheque van 2000 Euro ter beschikking, welke de wethouder, als vertegenwoordiger van de gemeente Voerendaal, mag uitreiken, aan een door de gemeente Voerendaal geselecteerd goed doel. Dit kan een internationaal of lokaal goed doel zijn.