• British flag
  • Drapeau Français

"Esengo Mbotama"

December 2005

"Gelukkige Geboorte"

Onze eerste activiteit als Stichting in oprichting. Terwijl we de officiële, bureaucratische route aflegden die bij het vormen van een stichting hoort, kriebelde onze dadendrang. Er moest iets gebeuren, er moest geld ingezameld worden. We wilden steun bieden en daarvoor was actie nodig.

Als Stichting in oprichting, (toen zelfs nog zonder officieel bankrekeningnummer) kun je natuurlijk niet zo heel veel. Het spontane plan om, met de foto’s gemaakt door Henriëtte, een aantal kerstkaarten te laten drukken en via de site te verkopen, was snel uitgewerkt.

Natuurlijk hebben de familie, kennissen en vrienden van de leden van Bondeko zo’n kerstkaart toegestuurd gekregen. Tot onze grote vreugde was er ook veel belangstelling voor de actie en een grote afname zorgde ervoor dat ons eerste project geslaagd genoemd mag worden. Het leverde ons een startkapitaal op van ongeveer 500,- Euro.

Het begin is gemaakt. We gaan proberen er een stijgende lijn in te brengen. Wanneer u nog actie-ideeën hebt, ze zijn bij ons altijd welkom.

De mensen die ons steunden: bedankt.

Bestuur Stichting Bondeko

Hetty Kamps

Henriëtte Kikken

Gerard Tummers